OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. november 24., péntek 10:41

A Magyar Innovációs Szövetség közleménye
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Keresik azokat a gazdasági társaságokat, melyek 2017-ben jelentős innovációs tevékenységet folytattak. Az Országházban, nagy nyilvánosság előtt átnyújtásra kerülő díjakra 2018. február 14-ig lehet jelentkezni.

    2017. november 23-án, az MTA Klubjában hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség a 26. Magyar Innovációs Nagydíjat. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2017. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el.

A találkozón Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke ismertette a jelentkezés feltételeit, az eddigi tapasztalatokat. A Pályázat először 1992-ben került kiírásra, az azóta eltelt 25 év során 1157 pályázat érkezett, s a 997 mérhető innovációs teljesítmény közül 196 kapott innovációs díjat.

Az idei pályázaton a 2017. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további hat kategóriában kaphatnak díjat. Az ünnepélyes átadásra 2018. március végén kerül sor az Országházban.

A meghirdetésen a bírálóbizottság elnöke, Dr. Pálinkás József, mint az NKFI Hivatal elnöke tartott előadást, valamint a 2016. évi innovációs díjakat elnyert vállalkozások számoltak be a 2017. évi innovációs tevékenységükről.

További információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató
tel.: 30/900-4850, e-mail: garaytoth@t-online.hu


     Kiadó: Magyar Innovációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.