OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 24., péntek 12:47

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Digitális tananyag, digitális írástudás konferencia.

    A konferencián az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelési Tartalomfejlesztési Főosztályának vezetője, Pálfi Erika ismertette a területre vonatkozó minisztériumi koncepciót. A központi tananyagfejlesztő központ, az Eszterházy Károly Főiskola Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete digitális tananyagfejlesztési koncepciójáról Pintér Gergely szakmai vezető tartott előadást. A tananyagok akkreditálását végző intézmény, az Oktatási Hivatal digitális tananyagok akkreditálásával kapcsolatos tervéről is képet kapott a hallgatóság Brassói Sándor elnökhelyettestől.

A Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságtól Hajnal Virág főosztályvezető ismertette a külhoni magyarság oktatási területeire vonatkozó nemzetpolitikai programokat. A konferencia zárásaként dr. Bódi Zoltán, a MANYSI osztályvezetője nyelvstratégiai keretbe helyezte az elhangzottakat.
    
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.