OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 24., péntek 13:08

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Szocialisták juttatták milliós jutalomhoz a balhés fideszes polgármestert Fóton!

    
Dr. Vargha Nóra, az Együtt önkormányzati képviselője felháborítónak tartja, hogy Fót város önkormányzata a november 22-i képviselő-testületi ülésen megszavazott két havi illetményének megfelelő összegű, mintegy 1,3 millió forintnyi jutalmat Fót fideszes polgármesterének, Bartos Sándornak.
Annak a polgármesternek,
- akinek a szabálytalan döntései hozzájárultak Fót ezermillió forintjának elbrókerezéséhez,
- akinek a nagyvonalúsága miatt csaknem nyolc éve hiányzik a város kasszájából 570 millió forint (az ügyben jelenleg különösen nagy értékű hűtlen kezelés miatt nyomozás van folyamatban),
- akinek a lánya ügyvédi irodáján keresztül évi 3 millió forintnyi megbízást kap a várostól,
- aki jogellenesen és az önkormányzat szabályzataival ellentétesen juttatott majd 20 milliós megbízást egy fideszes kommunikációs tanácsadónak.
Dr. Vargha Nóra az ülésen tiltakozott a jutalom ellen, mivel azt a polgármester nem érdemli meg.
Ettől meglepő módon gyökeresen eltért Takács István, az MSZP önkormányzati képviselőjének hozzászólása, aki szerint a fideszes polgármesternek jár a jutalom. A szintén MSZP-s Koncz János ezzel mélységesen egyetértett.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.