OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 24., péntek 13:47

Az Emmi Egészségügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Még mindig távol vannak a tárgyaló felek ajánlatai

    A tegnapi napon ismét tárgyalóasztalhoz ült az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ), a Mentődolgozók Önálló Szakszervezetének (MÖSZ), továbbá a Magyar Orvosi Kamara (MOK), a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK), a Medicina 2000 Poliklinikai és Járóbeteg Szakellátási Szövetség és a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) képviselőivel, hogy folytassák a sztrájktárgyalást a 2016 szeptemberében aláírt megállapodás alapján.
A 2017. évre vonatkozó, karácsony előtt kifizetendő, a sztrájktárgyalók és stratégiai partnereik által követelt egy havi alapbér, alapilletmény kifizetése iránti igényüket fenntartották. Ugyanakkor Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár jelezte, hogy az ezzel kapcsolatos részletek egyeztetése még folyamatban van, ezért konkrét ígéretet nem tesz.

     Kiadó: Emmi - Egészségügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.