OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 24., péntek 14:06

A Lendülettel Magyarországért közleménye
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) -

    A mostani időszakban a magyar emberek súlyos biztonságvesztést élnek át és egyre többen vannak azok, akik elveszítik a jövőbe vetett hitüket, nem bíznak a boldogulásukban, nem látnak maguk előtt semmiféle jövőt. Ketyeg a nyugdíjbomba, a nyugdíj előtt állók és a mostani nyugdíjasok jövője egyaránt veszélyben forog. Katasztrofális állapotban az egészségügy és az oktatás, az elmúlt években Európa peremére szorultunk és félő, hogy végleg leszakadunk Európától.

A Lendülettel Magyarországért ezért új program kidolgozását kezdi el "Létbiztonságot Magyarországnak, Létbiztonságot Mindenkinek" címmel, melyben minden magyar állampolgár számára egy biztonságos és kiszámítható, emberhez méltó élet lehetőségét kínáljuk. Programunk alapjait és egyben új képviselőjelöltünket, Torma Lajost Oroszlányban, egy lakossági fórumon mutatjuk be.

Lévai Katalin
Földényi György
    
     Kiadó: Lendülettel Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.