OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 30., csütörtök 17:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. november 30., csütörtök (OS) -

    Egyéni választókerületi koordinációs egyeztetésre hívja az MSZP-t a Demokratikus Koalíció, az Együtt, és a Párbeszéd
A Demokratikus Koalíció, az Együtt és a Párbeszéd elnökei közös levelet írtak Molnár Gyulának, az MSZP elnökének, amelyben egyeztetésre hívják a Magyar Szocialista Pártot a 106 egyéni választókerületről való koordinációról.
A pártvezetők kifejtik meggyőződésüket, hogy Orbán Viktor rendszere megdönthető 2018-ban, amennyiben egy választókerületben csak egy ellenzéki jelölt száll szembe a Fidesz és a Jobbik jelöltjeivel. Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják.
A Demokratikus Koalíció, az Együtt és a Párbeszéd most ezért kezdeményez egyeztetést a Magyar Szocialista Párttal, és továbbra is bíznak abban, hogy a későbbiekben az LMP valamint a Momentum is csatlakozni fog egy, az egyéni választókerületekről szóló megállapodáshoz.
Budapest, 2017. november 30.

Demokratikus Koalíció, Együtt, Párbeszéd
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.