2018. október 17. szerda

2017. december 1., péntek 11:48

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 1., péntek (OS) -

A NAV-nak és az EMMI-nek vizsgálatot kell indítania Hornyák Tibor urizálása ügyében!
Nem elég Hornyák Tibort leváltani az Erzsébet Táborok Kft. éléről!
A 24.hu adta hírül, hogy leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről. Mint ismert, ő volt az, akiről nyáron kiderült, a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnokként a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, onnan járt be zánkai munkahelyére.
Hornyák Tibor urizálása jól bemutatta, hogyan élnek napjainkban a fideszes haverok: Orbán Viktor kormánya személyre szabott közbeszerzésekkel, támogatásokkal, adófizetői milliárdokból felhizlalja a barátok cégeit, szervezeteit, akik aztán fényűző életmódot folytathatnak. Miután a főtitkár lebukott, azzal próbálják meg elcsendesíteni az ügyet, hogy leváltják. Ez azonban nem elég!
Az Együtt már korábban is követelte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkárának elszámoltatást. Leváltása után az Együtt ismét felszólítja a NAV-ot, rendeljenek el vagyonosodási vizsgálatot, az Emberi Erőforrások Minisztériumának pedig közalkalmazotti vagyonnyilatkozati eljárást kell indítania, hogy honnan volt napi 110 ezer forintja luxusingatlant bérelni.

Együtt

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja