OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 1., péntek 11:48

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 1., péntek (OS) -

    A NAV-nak és az EMMI-nek vizsgálatot kell indítania Hornyák Tibor urizálása ügyében!
Nem elég Hornyák Tibort leváltani az Erzsébet Táborok Kft. éléről!
A 24.hu adta hírül, hogy leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről. Mint ismert, ő volt az, akiről nyáron kiderült, a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnokként a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, onnan járt be zánkai munkahelyére.
Hornyák Tibor urizálása jól bemutatta, hogyan élnek napjainkban a fideszes haverok: Orbán Viktor kormánya személyre szabott közbeszerzésekkel, támogatásokkal, adófizetői milliárdokból felhizlalja a barátok cégeit, szervezeteit, akik aztán fényűző életmódot folytathatnak. Miután a főtitkár lebukott, azzal próbálják meg elcsendesíteni az ügyet, hogy leváltják. Ez azonban nem elég!
Az Együtt már korábban is követelte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkárának elszámoltatást. Leváltása után az Együtt ismét felszólítja a NAV-ot, rendeljenek el vagyonosodási vizsgálatot, az Emberi Erőforrások Minisztériumának pedig közalkalmazotti vagyonnyilatkozati eljárást kell indítania, hogy honnan volt napi 110 ezer forintja luxusingatlant bérelni.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.