OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. december 2., szombat 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Használhatatlan az új BKK-remíz

    Nem tudják használni a villamosok a BKK vadonatúj kocsiszínét Albertfalván, mert egy felsővezetéktartó oszlopot úgy építettek be, hogy a járművek nem férnek el mellette a remízbe menet.

A nevetséges hiba azért is érthetetlen, mert a villamosok a kocsiszín megtervezése és kivitelezése előtt sem voltak kisebbek, mint ma, a járművek mérete tehát aligha érhette meglepetésként a BKK-t. A Budafok kocsiszín átépítése több mint 5,7 milliárd forintból valósult meg.

Ez az eset is kiválóan példázza a BKK vezetésének hozzá nem értését. A használhatatlan webshop, az utasok személyes adatainak kiszivárgása vagy épp a 3-as metró orosz szerelvényeinek fakockái után ideje lenne levonni a következtetéseket és belátni, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.