OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. december 2., szombat 13:02

A Krajczáros Alapítvány közleménye (5. rész)
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) -

    A kezdeményezők (illetve mindannyiunk) számára sikernek minősülne, amennyiben a későbbiekben bevett gyakorlattá válna a jövőre 9. alkalommal esedékes akciójuk. Stratégiai célként szeretnék elérni, hogy az EU illetékes szervei fogadják hivatalosan is november 11-ét nemzetközi emléknapnak. Mindezt nem önös érdekükben szorgalmazzák, hanem azon hazájukért életüket adó katonákért, akik megérdemlik, hogy az utókor ne feledkezzen el küzdelmeikről.

NE FELEDJÜK: ez a munka illetve projekt csakis akkor válhat eredményessé, ha nagyon sok emberhez és intézményhez jut el az evvel kapcsolatos információ, nagyon sok ember fogja magáénak érezni a részvétel szükségességét, nagyon sok családban éled fel száz esztendő távlatában a csatatéren maradt felmenő emléke. (nim) 06-30-9566736 https://www.facebook.com/groups/1826910277549148/

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.