OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. december 2., szombat 16:12

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - A szocialisták ismét rohannak a Soros-birodalom érdekeit képviselni - Reagálás Molnár Zsolt (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták ismét rohannak a Soros-birodalom érdekeit képviselni. Még most is tagadják a Soros-terv létezését, miközben az Európai Parlamentben meg is szavazták annak pontjait, köztük a kötelező betelepítési kvótát.
A Soros-hálózat Brüsszeltől Budapestig mindent elkövet, hogy a Soros-terv megvalósuljon, hálózatukon keresztül befolyásolják a brüsszeli döntéshozatalt és le akarják járatni, meg akarják gyengíteni Magyarországot, mert a magyar kormány bevándorláspolitikája az útjukban áll. Ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent, és ezt a titkosszolgálatok is megerősítették. Jelentésüket az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága is meg fogja ismerni.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.