OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 2., szombat 16:12

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Orbán szövetségese ismertette a Fidesz kormányprogramját

    A Jobbik elképedve hallgatta, hogyan foglalta össze a Vállalkozók napján Orbán Viktor egyik fő szövetségese, Demján Sándor, Magyarország egyik legbefolyásosabb embere, mit vár el a kormánytól, vagyis mi tekinthető a Fidesz kormányprogramjának, ha Orbán Viktor megnyeri a 2018-as választást: a bérunió, vagyis a dolgozók nyugati szintű bérfelzárkóztatásának elutasítását, a közszféra drasztikus leépítését, legalább 350 ezer közalkalmazott, köztük tanárok elbocsátását, a kórházak számának radikális csökkentését. Vagyis annak a fideszes gazdaságpolitikának a fokozását, ami továbbra is az olcsó munkaerőre, az egészségügy és oktatás kivéreztetésére épít.  

Mindez jelzi, történelmi fontosságú választás lesz a tavaszi: Magyarország tovább gyorsít a leszakadás útján a Fidesszel, vagy elindul a felemelkedés útján a Jobbikkal. A kormányváltó erő sikeres béruniót, a hazai kis- és középvállalkozások támogatását, a korrupció felszámolását kínálja Magyarországnak, ami egyszerre teremti meg a nyugati életszínvonal, valamint a XXI. századi egészségügy és oktatás alapjait.  

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.