2018. január 21. vasárnap

2017. december 3., vasárnap 10:58

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - Egy el nem mondott beszéd

Szívem szerint elmondanám a Parlamentben azt is, hogy az Európa-gyűlölettől fűtött kormánypolitikájuk már a következő uniós támogatási ciklus forrásait és ezzel hazánk jövőjét is veszélyezteti. Rámutatnék arra, hogy hibák és bűnök sokaságát tárják fel a vizsgálatok a narancsos forráselosztási rendszerben, az államilag vezérelt korrupció miatt egyre gyakrabban merül fel az uniós pénzek teljes befagyasztásának lehetősége.
Ez azonban el nem mondott beszéd marad, mert a kormánypártiak szánalmas színházzá silányították a nemzet templomát. Felesleges epizódszerepet vállalni benne. Olvashatnék bármit a fejükre, csak ülnének bambán, keresgélnék előre megírt riposztjaikat a habonyi feljegyzésekben, csak mormolnák, hogy "soros" meg "brüsszel" és talán még maguk is elhinnék azt a sok hazugságot, amit az egyeneshátú államtitkárok felköhögnek. Tisztelt választók, hétfőn egy ócska színjátékot közvetít majd az állami média. Önöknek elég annyit tudni, hogy Magyarország többezer milliárd forint uniós támogatást kapott a plakátokon gyűlölt európai közösségtől az elmúlt években, ez a pénz tartotta leginkább működésben az ország gazdaságát. Ennek a pénznek egy jelentős része azonban nem Önökhöz és az Önök életének javítására, hanem fideszesek családtagjaihoz, barátaihoz, üzlet- és élettársaihoz kerültek. Ez a valóság, a többi csak a NER ócska kirakati játéka, ócska, levitézlett kirakati bábukkal.
     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő