2018. április 22. vasárnap

2017. december 3., vasárnap 12:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - Elindult a "Szeretet lángja" program

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány útjára indította a "Szeretet lángja" adventi programját. A program célja, hogy szerény körülmények között élő családok, közösségek számára könnyebbé és szebbé varázsoljuk a karácsony ünnepét. A Szeretetszolgálat kuratóriuma több mint tízmillió forint összeget különített el erre a célra. Az Alapítvány legfőbb támogatói a Jobbik országgyűlési képviselői, éppen ezért az Alapítvány a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeit kérte fel arra, hogy önkéntesként országszerte vigyék el a szeretet lángját, és az adományokkal tegyék szebbé családok százainál a karácsonyt.

Kiss Gabriella, Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára és Sneider Tamás, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom