OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 3., vasárnap 12:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - Elindult a "Szeretet lángja" program

    A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány útjára indította a "Szeretet lángja" adventi programját. A program célja, hogy szerény körülmények között élő családok, közösségek számára könnyebbé és szebbé varázsoljuk a karácsony ünnepét. A Szeretetszolgálat kuratóriuma több mint tízmillió forint összeget különített el erre a célra. Az Alapítvány legfőbb támogatói a Jobbik országgyűlési képviselői, éppen ezért az Alapítvány a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeit kérte fel arra, hogy önkéntesként országszerte vigyék el a szeretet lángját, és az adományokkal tegyék szebbé családok százainál a karácsonyt.

Kiss Gabriella, Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára és Sneider Tamás, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.