2018. április 19. csütörtök

2017. december 3., vasárnap 14:13

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - A jótékonysági Mikulást ezer gyermek várta

Szállingózó hóesésben ezer gyermek és családtagjai töltötték meg a Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum előtti teret. Órákon át, kígyózó sorokban érkeztek a nagyszakállúhoz a gyermekek. A Mátrix Közhasznú Alapítvány, a Karitáció Alapítvány, az Angyali.hu jóvoltából ezer hátrányos helyzetű gyermek kapott a jótékonysági Mikulástól jól megtömött ajándék csomagot. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője a szegénység visszaszorítása kapcsán fontosnak tartja a közösség megoldó erejét, a példamutatást, az élményteremtést. A gyerekek a nagyszakállút nagy örömmel fogadták. A program előkészületeiben a védőnői hálózat, a gyermekjóléti szolgálat segédkezett, a gördülékeny lebonyolításban tucatnyi segítő - önkéntes is részt vett.

=====
Sajtó kontakt: