OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 3., vasárnap 16:17

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - A Gyutai Csaba és az általa vezetett Várgondnoksági és Budavári Ingatlanfejlesztő Nonprofit Kft-k botrányos ingatlanügyeikről híresültek el korábban, újabban pedig a Várkert Bazár került a nyilvánosság figyelmébe, mivel mind a felújítás, mind az üzemeltetés kudarcnak bizonyult. A Várgondnoksági Kft. kezelésében megvalósult 20 milliárdos beruházás már három év után látványosan megy tönkre.

        A Párbeszéd követeli, hogy a kormány ne játszadozzon kedve szerint a nemzeti örökségünkkel; vissza kell állítani és tisztán szakmai alapokra kell helyezni a nemzeti örökségvédelmet! Követeljük, hogy a Várbazár üzemeltetésével kapcsolatos adatokat teljes egészében hozzák nyilvánosságra és a közvagyon felelőtlen gazdáit vonják felelősségre!

V. Naszályi Márta, a Párbeszéd elnökségi tagja, önkormányzati képviselő

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.