OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. december 5., kedd 09:58

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Soha többé nemzetárulást!

    2004. december 5. a rendszerváltozás utáni magyar politika egyik legszomorúbb napja volt. A balliberális oldal magyart magyar ellen fordított, a határon túliak ellen kampányolt és megtagadta tőlük a kettős állampolgárság lehetőségét. Ma, 13 évvel később még mindig az a Gyurcsány Ferenc lehet a baloldal vezetője, aki rendre próbál rátenni egy lapáttal az akkori nemzetárulására, most épp a DK nevű káros formáció élén. A baloldal mit sem változott. Tönkretették az országot és elárulták a magyarokat, de még mindig nem tanultak semmit. Most is az MSZP frakció tagja az akkori plakátarcuk, az európai parlamenti delegációvezetőjük pedig megtagadná a kettős állampolgárságot és a magyarok ellen szavazott még 2010-ben is.
Vona Gábor és néhány Jobbikos frakciótársa pedig úgy gondolta, hogy van fontosabb elfoglaltság, mint a nemzetegyesítő történelmi szavazás, így ők 7 évvel ezelőtt nem vettek részt szavazáson.
A kormánypártok ezzel szemben mindig is a határon túli magyarok mellé álltak, támogatják őket küzdelmeikben, boldogulásukban.
Az ellenzék nemzetpolitikából is megbukott, ne engedjük, hogy még egyszer a december 5-i gyalázat emberei kerülhessenek a hatalom közelébe!

Nacsa Lőrinc
elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)

     Kiadó: Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.