OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 5., kedd 11:04

Az Állami Számvevőszék közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) -

    Az OBH által kidolgozott – például a bírák által elfogadható ajándékokat, vagy az egyéb keresőtevékenységet is szabályozó – integritás szabályzat követendő példaként szolgálhat más szervezetek, intézmények számára is. Ezt alátámasztja, hogy az Európa Tanács korrupcióellenes államcsoportja (GRECO) a 2017. évi jelentéstervezetében kifejezetten üdvözölte az OBH integritási szabályzatának megalkotását.
Az ÁSZ folyamatosan támogatja az Országos Bírósági Hivatalt az integritás erősítésében. Ennek érdekében az elmúlt években a Számvevőszék vezetői, szakértői számos rendezvényen, belső képzésen osztották meg az ÁSZ tapasztalatait az Országos Bírósági Hivatallal. Legutóbb 2017. november 23-án a Fővárosi Ítélőtáblán.
     Kiadó: Állami Számvevőszék

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.