OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 5., kedd 13:35

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Ügynökakták: 2018-tól fordul a kocka

    Az ügynökakták nyilvánosságra hozatala helyett ügynökökkel avat, pózol a kormányfő felesége és számos fideszes politikus. Az Ökumenikus Segélyszervezet vezetőjéről, az egykori "Filozófus" fedőnevű titkos megbízottról nemrég az is kiderült, hogy a Magyar Nemzet munkatársát, Lukács Csabát az Észak-Koreai hatóságoknál mártotta be 2013-ban (!), amikor utóbbi a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaként a sötét diktatúra országában járt. Amíg a Fidesz a tenyerén hordozza az ügynököket, a Jobbik 2018-tól nyilvánossá fogja tenni a jelenleg titkosított aktákat, s közhivatali tisztségeket sem vállalhatnak majd a diktatúra működtetői, kiszolgálói. Jövőre fordulhat a kocka, a kormányzati védelem, az előjogok, az erkölcsi megbecsülés az áldozatokat fogja megilletni, nem pedig az állampárti rendszer működtetőit, a besúgókat, tmb-ket, ügynököket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.