OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2017. december 5., kedd 13:36

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Az LMP az orosz befolyásszerzés elleni fellépésre sürget -

    Az Európai Zöld Párt az LMP kezdeményezésére hétvégi tanácsán elsöprő fogadta el azt a határozatot, amely az orosz befolyásszerzés, propaganda és nyersanyag-készleteken keresztüli politikai fenyegetés ellen emel hangot.

Az LMP politikai közössége örömmel veszi tudomásul, hogy immár az Európai Zöld Párt is elengedhetetlennek tartja a Vlagyimir Putyin európai befolyásszerzésével szembeni fellépést, amely a kelet-európai országok szuverenitását veszélyezteti.

A határozat célkitűzéseivel az Európai Néppárt, a Fidesz pártcsaládja is egyetért. Ezért az LMP változtatás nélkül ismételten benyújtja az Európai Néppárt kongresszusán elfogadott nyilatkozatot, amely közös fellépést sürget a dezinformációs kampányok ellen.

Az LMP reméli, hogy a Fidesz ezúttal támogatja a javaslatot, amely a magyar emberek biztonságának és az ország szuverenitása megőrzésének záloga.

Ungár Péter,
az LMP Országos Elnökségének tagja

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.