OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 5., kedd 15:00

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Az átláthatóságra minden korábbinál  nagyobb szükség van – Reagálás Völner Pál (IM) sajtótájékoztatójára

    A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a brüsszeli eljárás ellenére ki kell tartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény mellett. A Soros-birodalom átláthatóságára ugyanis minden korábbinál nagyobb szükség van, ebben csak megerősítettek minket az elmúlt hetek eseményei. Soros György dollármilliárdokat mozgat meg azért, hogy az általa pénzelt szervezetek segítségével keresztülvigye a Soros-tervet, betelepítse a migránsokat és eltávolítsa azokat, akik az útjában állnak. Ráadásul Brüsszel az NGO-kat is be akarja vonni a menedékkérelmi eljárásokba és azok a tagállamokat megkerülve szponzorként jelentkezhetnének a migránsok befogadására. A Soros-hálózat tevékenysége komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, nemcsak a bevándorláspolitikát akarják befolyásolni, hanem a választásokat is. A magyar embereknek joguk van tudni, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.