OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 15. szombat
Ismertető


2017. december 5., kedd 15:18

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Liberálisok: Soros György megérdemelné a Nobel-békedíjat

    A Magyar Liberális Párt támogatja a Wesley János Lelkészképző Főiskola professzorainak javaslatát, hogy Soros Györgyöt Nobel-békedíjjal jutalmazzák. Bár az Orbán-kormány mindent megtesz, hogy Sorost Magyarország és Európa ellenségeként állítsa be, az üzletember évtizedek óta küzd azért, hogy kontinensünkön és a világon minél szélesebb körben elterjedjenek az alapvető szabadságjogok és a demokratikus értékek. Saját pénzéből jelentős összegű beruházásokkal támogatta az emberi jogokért küzdő civil szervezeteket, és azon országokat, ahol humanitárius katasztrófa sújtotta a lakosságot.

Soros György a hazugságoktól hemzsegő, gyűlöletkeltő propagandával szemben számos olyan tettet vitt véghez, amely miatt megérdemelné a kitüntetést. Éppen huszonöt évvel ezelőtt a dél-szláv háborúban víz nélkül maradt Szarajevót víztisztító berendezéssel segítette. Haitit a földrengés, Magyarországot a vörösiszap katasztrófa után támogatta, most pedig Puerto Ricónak nyújtott segítséget a hurrikán okozta károk helyreállítása érdekében.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.