OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 20. szombat
Ismertető


2017. december 5., kedd 15:18

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Liberálisok: Soros György megérdemelné a Nobel-békedíjat

    Soros György a Fidesz hazugságával szemben nem a menekültválságot, hanem a menekültekkel való tisztességes bánásmódot támogatja és finanszírozza. A Fidesz hazugságával szemben nem akarja, hogy Európát elárasszák a menekültek, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a befogadó országokban sikeresen be tudjanak illeszkedni az otthonuktól elszakadt emberek. A Liberálisok szerint az Orbán-kormány Soros-kampánya ízléstelen és méltatlan, Magyarországnak hálásnak kellene lennie Soros Györgynek a demokratikus átalakulásban nyújtott támogatásáért és a társadalmi egyenlőség érdekében tett erőfeszítéseiért. A Liberálisok támogatják Iványi Gáborék kezdeményezését, Soros György emberbarát életútjával kiérdemelte, hogy Nobel-békedíjjal jutalmazzák.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.