OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. december 5., kedd 15:59

A Mikulásgyár Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Londontól Balatonfüredig hatalmas az adományozói kedv.  Három nap alatt 11.000.000 kg ajándék érkezett a Mikulásgyárba.

    Az első néhány nap tapasztalata azt mutatja, hogy sokféle adomány hoznak magánszemélyek és cégek egyaránt. Továbbra is nagy szükség van tartós élelmiszerre és tisztító- tisztálkodószerekre, hiszen a rászoruló családok számára ezeknek az alapvető cikkeknek a megvásárlása is nehéz.    

A Mikulásgyár még csak néhány napja működik, de már most tisztán látszik, hogy az adakozókedvű emberek száma idén is növekedett. Az adományokat postán is fel lehet adni, valamint a Lurdy bevásárlóközpontba és Toyota autószalonokba is bevihetjük a csomagokat. A Hungaroringre is várják az ajándékokat, ott is bázist épített a Mikulásgyár. Balatonfüreden is leadhatjuk az adományok egy részét. Itt Füred Kapitány, a turisztikai szakemberek által létrehozott  mesehős bázisán várják a használt játékokat. Ugyanakkor Londonban is van már gyűjtőpontja a Mikulásgyárnak. Az ott dolgozó magyarok segítségével gyűlnek az ajándékok a karitatív akció javára.
Az adománygyűjtő akció  december 22-ig tart.  - nyilatkozta Zsolnai Endre, a Mikulásgyár jogtulajdonosa.
     Kiadó: Mikulásgyár Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.