OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2017. december 6., szerda 09:50

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

    Szabó Szabolcs (Együtt) - Polt Péter kinevezésével bebizonyosodott: fideszes haverok professzorá tételéért tömik pénzzel az állami droidképző NKE-t

Mint ismert, Polt Péter legfőbb ügyész annak ellenére, hogy az ELTE jogi kara leszavazta, mégis professzor lett Áder Jánosnak köszönhetően. Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság oldalán megtalálta, hogy a legfőbb ügyész a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen állam- és jogtudományok karán lett professzor.

Szabó Szabolcs felháborítónak tartja, hogy a Fidesz érdekeit fáradhatatlanul kiszolgáló Polt Péterből az NKE és Áder János professzort csinált. A legfőbb ügyész hiába habilitált, nem oktatott főállásban, ezért sem szavazta meg az ELTE ÁJK Kari Tanácsa egyetemi magántanári címét. Ebből is jól látszik, hogy  azért stafírozzák ki folyamatosan, azért is van szüksége a Fidesznek az állami droidképzőként üzemelő Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, mert itt bármely haver professzori címet kaphat.

A Fidesz felé elfogult, pártérdekeket szolgáló Polt Péter nem érdemel professzori címet!

Szabó Szabolcs
az Együtt országgyűlési képviselője,
elnökségi tagja,
a Kulturális Bizottság tagja
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.