2018. október 22. hétfő

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

Az Együtt üdvözli, hogy az ügyészség végre vádat emelt Kovács Béla ellen
Az Együtt szerint Kovács Béla, a Jobbik európai uniós képviselőjének kémügye jól bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja orosz kapcsolatai miatt sem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menne tovább. Az Együtt felszólítja Vona Gábort, hogy álljon nyilvánosság elé, számoljon el Gyöngyösi Márton orosz kapcsolataival is, és adjon tájékoztatást, ő maga hányszor, milyen ügyekben járt Oroszországban.
Vádat emelt az ügyészség Kovács Bélával szemben állam elleni és költségvetést károsító, továbbá közbizalom elleni bűncselekmény miatt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Fidesz mellett a Jobbik a másik párt, amely erős orosz kapcsolatokkal bír. A Jobbik azért sem lehet kormányképes, mert ezen kapcsolatai ellentétesek a magyar nemzeti érdekkel. Ez is azt bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja nem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menetelne tovább a falnak.
Már eddig is túl sokáig húzta tétlenül az ügyészség a vádemelést, éppen ezért az Együtt üdvözli, hogy végre megtették.

Együtt

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja