OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. december 6., szerda 10:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

    Az Együtt üdvözli, hogy az ügyészség végre vádat emelt Kovács Béla ellen
Az Együtt szerint Kovács Béla, a Jobbik európai uniós képviselőjének kémügye jól bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja orosz kapcsolatai miatt sem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menne tovább. Az Együtt felszólítja Vona Gábort, hogy álljon nyilvánosság elé, számoljon el Gyöngyösi Márton orosz kapcsolataival is, és adjon tájékoztatást, ő maga hányszor, milyen ügyekben járt Oroszországban.
Vádat emelt az ügyészség Kovács Bélával szemben állam elleni és költségvetést károsító, továbbá közbizalom elleni bűncselekmény miatt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Fidesz mellett a Jobbik a másik párt, amely erős orosz kapcsolatokkal bír. A Jobbik azért sem lehet kormányképes, mert ezen kapcsolatai ellentétesek a magyar nemzeti érdekkel. Ez is azt bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja nem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menetelne tovább a falnak.
Már eddig is túl sokáig húzta tétlenül az ügyészség a vádemelést, éppen ezért az Együtt üdvözli, hogy végre megtették.
Az Együtt felszólítja Vona Gábort, hogy álljon nyilvánosság elé, számoljon el Gyöngyösi Márton orosz kapcsolataival is, és adjon tájékoztatást, ő maga hányszor, milyen ügyekben járt Oroszországban.

Együtt
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.