2018. július 21. szombat

2017. december 6., szerda 13:03

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - Nyílt levél dr. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének.

Mert az Önök bűnei itt és most történnek, ennek nyomorát itt és most viseli a társadalom, míg a migráció és Soros György egy távoli játszma csupán, az átlagember számára itt és most láthatatlanul.
Ennek következményeit Ön is megtapasztalhatta a kvóta-népszavazás, és az Alaptörvény módosítási szándék kapcsán.  Miniszterelnök úr! A teljes országot fenyegető veszélytől nem lehet megvédeni az országot úgy, ha a valós többség nem áll a szándék mögé! Nem lehet! Ezt Önnek is fel kellett már ismernie!
Ha a nép, benne az ellenzékkel, a gyűlölettől nem lát tisztán, akkor az ország felelős vezetőjének kell "felnőttebben" viselkednie. Mi más mutatná jobban egy vezető alkalmasságát, ha nem ez? Mert a gyűl-ölet... akár egy nemzetet is.
Elnök úr! Vessen véget ennek a hideg-polgárháborúnak, a rövid távú pártpolitikai érdekek helyett vegye előre a hosszú távú össznemzeti érdeket.  Higgye el, megtérül!
A migráció elleni védelemben és a nemzetállam megtartása ügyében végzett bel- és külpolitikai intézkedéseik támogatásában, miként eddig, úgy ezután is számíthatnak az ÉRTÜNK ÉRTETEK – a hiteles pártra!
A levél szándékának megértésében bízva, maradok tisztelettel:

Bertha Szilvia
       elnök