OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 6., szerda 15:24

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - DK: Ne korcsolyázó központra, hanem egészségügyre, tandíjcsökkentésre költsön a kormány

    Újabb agyrém került elő az Orbán-kormány közpénzszóró javaslataiból. Most éppen egy, az osztrákokkal közösen tervezett téli olimpiához akarnak 46 (!) milliárd forintért korcsolyázó központot építeni. A vizes VB óta tudjuk, hogy ami ma 46 milliárd forint, annak a vége legalább 70 milliárd lesz, és ennek nagy része is képzen-közön fideszes haverok zsebébe jut majd.

Nemzeti Korcsolyázó Központra nincs szüksége az országnak. Ellenben szükség lenne arra, hogy a háziorvosok ne hagyják el az országot, hogy ne kelljen hónapokig várni egy MR-vizsgálatra, hogy legyen elég mammográfiai készülék a nőgyógyászatokon. A korizásra szánt összegből fel lehetne számolni a gyermekszegénységet, gyakorlatilag tandíjmentessé lehetne tenni a felsőoktatást.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az adófizetők pénzének elherdálása ellen, amely ráadásul a Fidesz esetében mindig felveti a lopás gyanúját is.

DK sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.