OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 15. szombat
Ismertető


2017. december 6., szerda 16:37

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - A szocialisták hiteltelenek, elvettek egyhavi nyugdíjat - Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    Teljesen mindegy, hogy a szocialisták mit ígérgetnek a nyugdíjasoknak, mert hiteltelenek, mindig becsapták az időseket és elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat. A baloldal hagyta elértéktelenedni és meg akarta adóztatni a nyugdíjakat.

A nyugdíjasok ma számíthatnak a kormányra. Nem hagyjuk, hogy a nyugdíjak veszítsenek az értékükből, és biztosítjuk számukra, hogy a gazdasági növekedésből ők is részesüljenek.  Magyarország történetében először nyugdíjprémiumot fizettünk ki, és már zajlik az Erzsébet-utalványok kézbesítése is.


     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.