OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 11. kedd
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 09:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Liberálisok: A struccpolitika már nem működik – Beszélni kell a kannabisz legalizálásáról

    Sermer Ádám nyitotta meg a kannabisz orvosi és általános legalizálásáról, valamint dekriminalizációjáról szóló rendezvényt, melyet a Legalizálj! kampány fontos elemeként szervezett meg A Liberális Magyarországért Alapítvány, a szakma kiemelkedő képviselőinek részvételével. A Magyar Liberális Párt elnökhelyettese köszöntőbeszédében bejelentette, hogy a Nemzeti Választási Bizottság befogadta a Liberálisok által feltett új, szakmai egyeztetésre épülő népszavazási kérdéseket.

 A kerekasztal-beszélgetés résztvevői - Dr. Szemelyácz János addiktológus, főorvos, dr. Felvinczi Katalin a Magyar Addiktológiai Társaság főtitkára, Sárosi Péter drogriporter, dr. Móró Levente drogkutató, valamint Szelestei Miklós, a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület elnöke  - az egyik legsürgetőbb, változtatásokat igénylő vetületként kiemelték, hogy a kannabisznak jelentős szerepet kellene játszania az orvostudományban. Elhangzott, hogy folyamatosan bővül azon országok köre, melyek felismerik a szer szükségességét az orvoslásban.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.