OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 13:19

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Liberálisok: a Fidesz hagyjon fel a makacskodással, teljesítse az Európai Bizottság követeléseit!

    A Liberálisok felhívják a figyelmet arra, hogy a Bizottság két másik fontos ügyben is az Európai Bíróság elé idézi a magyar kormányt: mind a felsőoktatási törvény, mind pedig a civiltörvény ügyében peres eljárás kezdődik. Mi, Liberálisok az érintett törvények elfogadásakor már figyelmeztettük a kormányt, hogy ezek a törvények sértik Magyarország európai uniós jogi kötelezettségeit, ezért most arra szólítjuk fel a kormányt, hogy hagyjon fel a perek tárgyát képező ügyekben az ország megítélését súlyosan károsító  értelmetlen vitákkal, és tanúsítson konstruktív, felelősségteljes magatartást. Hajtsa végre azokat a módosításokat, amelyeket a Liberálisok mellett az Európai Bizottság is feltétlenül szükségesnek tart, a további makacskodás ugyanis az ország egészére nézve súlyos következményekkel járhat.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.