2017. december 13. szerda

2017. december 7., csütörtök 13:53

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Felelős-e Magyarország az egykori gyarmatok sorsáért? (videóval)

Hogyan oszlik meg a felelősség az egykori gyarmatok jelenlegi nyomorúságos helyzetéért? Szükséges-e például Magyarországnak felelősséget és terheket vállalnia a volt gyarmatosítók helyett, tekintettel arra, hogy nem mi voltunk azok, akik meggazdagodtak a gyarmatok természeti kincseiből, kifosztásából, kizsákmányolásából? Ideje, hogy feltegyük ezeket a kényes kérdéseket! -mondta Morvai Krisztina az EP plenáris ülésén.

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője