OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Liberálisok: hiába trükközik a kormány, a növekvő szegénységet nem tudja eltüntetni

    A Magyar Liberális Párt már korábban is felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány trükközve próbálja elrejteni a szegénységet, amely – bármit is állítanak – nagyon is súlyosan érinti a magyar társadalmat. Közel 2,5 millió honfitársunk szegény vagy társadalmi kirekesztődésnek kitett. Ezt bizonyítják a karácsony előtti ételosztásoknál tapasztalható tömött sorok is, ahol már nem csak hajléktalanok, de nyugdíjasok, nagycsaládosok, diplomások, a korábban középréteghez tartozó elszegényedett, reményvesztett emberek is sorban állnak.

Azt, hogy a Fidesznek nincs mire büszkének lennie, az is mutatja, hogy a trükközésre felépített sikerpropaganda közepette Rétvári Bence országgyűlési képviselő nevével fémjelzett váci felhívás szerint mindössze tíz kiló krumplit osztanak szét 400 lakos között.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.