OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Liberálisok: hiába trükközik a kormány, a növekvő szegénységet nem tudja eltüntetni

    A Magyar Liberális Párt fontosnak tartja, hogy a hideg időszakban még jobban figyeljünk azokra, akiket a végleges leszakadás fenyeget. Éppen ezért idén is gyűjtést szervezünk az Aradi utca 40. szám alá, az itt összegyűjtött adományokat pedig - kibővítve más készletekkel - december 20-án adjuk át a hajléktalanoknak a Dankó utcai fűtött utcában. Részt veszünk a karácsony előtti takarításban és a helyiségek díszítésében is, hogy a fedél nélkül élők is átélhessék az ünnep szépségét.

A Liberálisok szerint láthatóan egyre többen nélkülöznek ma Magyarországon, ezt pedig egyre kevésbé rejtheti el a kormány, ezért ismételten arra szólítjuk fel a kormányt, hogy a szegénységi adatok kozmetikázása helyett dolgozzon ki egy konkrét programot a leszakadó rétegek felzárkóztatására.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.