OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. december 10., vasárnap 17:23

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet közleménye
    Budapest, 2017. december 10., vasárnap (OS) - Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet olyan emberekkel alakult meg, akik a mai napig is aktívan részesei a tűzoltók mindennapjainak, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. A felmerülő problémával közvetlenül fordulhatnak tagjaink a képviselőkhöz, akik elérhetőek és személyes jelenlétükkel segítenek.

    Azt valljuk, hogy az alapvető szakszervezeti "szolgáltatásokon" túl a törődés, aktív kapcsolattartás, azonnali reakció a tagok felvetéseire, a folyamatos kommunikáció minden elérhető csatornán fog Bennünket megkülönböztetni más Szakszervezetektől és jelent többlet értéket a mi tagságunknak. A tagság véleménye a legfontosabb számunkra, ezt fogjuk módszeresen kikérni és ehhez fogjuk igazítani tevékenységünket.
Egy olyan szervezet leszünk, akik segítenek fegyelmi- vagy katonai ügyészségi eljárások során, de akárcsak a HSZT-vel kapcsolatos értelmezési kérdésekben.
Akinek még nincs problémája, de erős akar lenni és egyetért az elveinkkel az a "puszta" jelenlétével, kiállásával tudja erősíteni szervezetünket és ezáltal a tűzoltó társadalmat.
Az ETSZ Alapszabálya több lehetőséget is kínál a belépni kívánó tagok számára. Tartozhat valaki közvetlenül a központi egységhez, de helyben is lehet 10 fő egységes akaratával önállóan gazdálkodó egységet létrehozni. Havi 900,- forint a tagdíj, melynek megfizetése egyéni átutalással történhet.
Ha kíváncsiak vagytok további terveinkre, látogassatok el honlapunkra etsz.hu
Kérdés esetén írjatok az iroda e-mail címére etsziroda@gmail.com!

     Kiadó: Egységes Tűzoltó Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.