OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 13., szerda 09:44

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) -

    "Ez beleillik az orbáni politikába, amelynek kifejezetten érdeke fenntartani a pénzmosási és adókikerülési sémák körüli homályt. Ennek megfelelően a Fidesz ügyészsége például nem tartotta fontosnak kivizsgálni az azeri pénzmosási ügyet, melynek részeként 7,6 millió dollárt utaltak magyar számlákra közvetlenül az azeri baltás gyilkos kiadatása után. De az adóparadicsomok nagy segítséget jelentettek a Rogán-Habony duó letelepedési kötvény üzletéhez is, igaz a magyar adófizetők kárára"- emlékeztetett Szanyi Tibor, majd hozzátette: "hogy lássuk, milyen nagyságú korrupció fenntartását támogatja az Orbán-kormány: csak a panama dokumentumok által feltárt ügyek kapcsán a nemzeti hatóságok elől eltitkolt pénzekkel 1,5 millió munkahelyet lehetett volna teremteni Európa-szerte."
     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.