2018. szeptember 25. kedd

2017. december 13., szerda 11:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) -

Pénteken a demonstráción látni fogja, hogy a magyaroknak fontos a szabadság. Ön sem veheti el tőlünk. És tudom, hogy most mire gondol. De ne tegye! Ne küldjön provokátorokat a tüntetésünkre! Mindenki békés szándékkal és egy jó cél érdekében lesz ott. Pártok, civilek egyaránt. A jogállam, a szabadság és a demokrácia mellett. Ha bármi történne, mindenki tudja majd, hogy Ön volt a megrendelő. Ne rontson a helyzetén.
Kellemetlen lesz visszavonulni, de ezt a csatát elveszítette, lássa be.

Állítsa le a Számvevőszéket! Kösse meg a kutyáit!

Üdvözlettel:
Vona Gábor