OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 13., szerda 13:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (1.rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Az MSZP nem vesz részt a Jobbik tüntetésén

    Az MSZP szerint a Jobbik egy képmutató párt, amelynek egészen addig a pillanatig nem volt fontos az alkotmány, a jogállam és a demokrácia felszámolása, amíg az őket nem érintette.

Nevetséges, hogy egy olyan párt tüntessen a demokráciáért, amelynek elnöke néhány éve még büszkén hangoztatta, hogy "nem vagyunk demokraták," amely saját népszerűségét pont azzal a gyűlöletkeltő politikával alapozta meg, amit ma a Fidesz képvisel kormányon. Egy olyan párttal, amelynek vezetője Facebook-bejegyzése szerint "nem szereti a zsidókat", amelynek alelnöke a Hitler-hasonmással fényképezkedő Janiczak Dávid és a neonáci Toroczkai László, az MSZP csak vitázik, de nem tüntet, és főképp nem fog össze - mert nagyon mást gondolunk a világról.

Az Állami Számvevőszék gyakorlatát ugyanakkor az MSZP is elfogadhatatlannak tartja. Az egykori Fidesz-képviselő Domokos László vezette szervezetnek semmi problémája azzal, hogy a Fidesz szétlopja az országot, és hetedik éve kampányol közpénzek milliárdjaiból.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.