2018. december 11. kedd

2017. december 13., szerda 13:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Az MSZP nem vesz részt a Jobbik tüntetésén

A fideszes plakátcsalás miatt tett MSZP-s feljelentést egyből elutasították a nyáron. Ha az ÁSZ valóban a szabályok betartásáért felelne, és nem Orbán akaratát hajtaná végre szolgai módon, akkor a Fidesz is súlyos bírságot kapna, hiszen 2014-ben ugyanúgy Simicska Lajos támogatásával, számla nélkül költöttek a kampányban.

Ha 2018-ban az MSZP kormányra kerül, átlátható gazdálkodásra kötelezzük a pártokat, és megfelelő támogatást biztosítunk minden pártnak - az ellenfeleinknek is - a demokratikus működéshez.

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ