OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2017. december 13., szerda 15:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - DK: Orbán haverjai off-shore cégekben gazdagodnak és telepítenek idegenek az országba

    Busásan jövedelmez a betelepítési kötvény Orbán haverjainak. Most éppen Habony Árpádról derült ki, hogy ugyanott van egyszemélyes cége Hongkongban, ahol betelepítési kötvényeket árulnak kínai piacra. Ez természetesen off-shore cég, amely nem adózik Magyarországon. Ez a botrányos történet három okból is felháborító. Egyrészt Orbán haverjai gazdagodnak, ráadásul a vagyon idehaza meg sem jelenik. Másrészt miközben a kormány elvileg az ellen harcol, hogy ide ne jöjjenek idegenek, eközben húszezer embernek adtak eddig Magyarországra, és ezáltal az EU-ba letelepedési lehetőséget.
Harmadrészt, azt sem tudjuk, kik ezek a betelepülők, az sem kizárható, hogy Orbánnal, Habonnyal és társaikkal együtt nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek Magyarország számára.

A DK ezt az egész üzletet fel fogja számolni, a felelősöket pedig elszámoltatja.

Gréczy Zsolt
szóvivő, DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.