OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 13., szerda 15:23

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Liberálisok: A Fidesz Soros után a civilek ellen is országos lejáratókampányt indított

    A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Soros György elleni propaganda kampány keretében a magyarországi civil szervezetekkel szemben is frontális támadást indított a Fidesz.

A sajtóban megjelent hírek szerint Pécs és Miskolc fideszes vezetése is arra szólította fel a város lakóit, hogy a Soros György által támogatott civil szervezeteknek ne adjanak ki irodákat. Ezzel lényegében arra kérték fel a tulajdonosokat, hogy üldözzék el a humanitárius feladatokat ellátó civileket. Budaörsön a fideszes testület tagjai pedig azt akarják megakadályozni, hogy a település csatlakozzon egy rasszizmus és diszkrimináció ellen küzdő nemzetközi szervezethez.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.