OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2017. december 13., szerda 15:23

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Liberálisok: A Fidesz Soros után a civilek ellen is országos lejáratókampányt indított

    A Parlament kedden egy olyan fideszes javaslatot fogadott fel, amely újabb gyűlöletkeltő propaganda indítására ad lehetőséget Soros Györggyel és az Európai Unióval szemben. A probléma csak az, hogy míg Soros-terv valójában nincs, Orbán-terv nagyon is létezik. Ez a terv pedig a gyűlöletkampány folytatásáról és felerősítéséről szól.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy az Európai Unió bírósági szakaszba léptette a magyar civil törvény miatt kezdeményezett eljárást, az Orbán-kormány máris magasabb fokozatba kapcsolta a civil ellenes hadjáratot. A Magyar Liberális Párt ezért arra kéri az önkormányzati szövetségeket, hogy akadályozzák meg a gyűlöletkampány további terjedését, és egységbe tömörülve tiltakozzanak a civil ellenes lépésekkel szemben. Ha a Fidesz tovább folytatja a civilek elleni küzdelmet, azzal hazánk uniós tagsága is veszélybe kerülhet.  

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.