OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2017. december 13., szerda 15:23

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - LMP: A Fidesz tönkretette, most pedig államosítja Pécset -

    Páva Zsolt, Csizi Péter és Hoppál Péter annak ellenére is képtelenek voltak rendbe tenni a város működését, hogy immár Pécsett szedik be a legtöbb, összesen 3,5 milliárd forintnyi ingatlanokhoz köthető adót. Idén ősszel egy pártbizottságot ültettek a polgármester fölé, most pedig egy mentőcsomagért cserébe a város gazdálkodási szabadságát is megvonják. Közben bátran kijelentik: ez jó példa valamennyi magyar város számára.

Pécsen világossá vált: a Fidesz, szellemi elődeikhez, a szocialistákhoz hasonlóan, csak a rombolásra képes. Ezért az MSZP-hez hasonlóan a politikai süllyesztőben van a helyük. Az LMP a városi közgyűlés csütörtöki ülésén ismét benyújtja a Közgyűlés feloszlatására vonatkozó határozati javaslatát. 2018 tavaszán pedig el fogjuk zavarni a várost, a szocialista elvtársaikhoz hasonlóan cserben hagyó fideszes képviselőket, Csizi Péter és Hoppál Pétert. A valódi rendszerváltás, és a korszakváltás Pécsről indul.

Keresztes László Lóránt,
az LMP pécsi önkormányzati képviselője

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.