OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. december 13., szerda 19:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - DK: Orbán bűnözőkkel üzletel?

    Ismét lebukott az Orbán-féle bűnbanda. Kiderült, hogy a gyanús múltú Zaid Naffát Jordánia mégsem saját, hanem Orbánék 1999-es kezdeményezésére nevezte ki budapesti tiszteletbeli konzullá.

Naffa nem csak tavaly, de már korábban, 2000-ben is kérelmezte a magyar állampolgárságot is, ám az átvilágításon mindkétszer elbukott. Ősszel ennek ellenére ismét meghosszabbították tartózkodási engedélyét, és találkozhatott, sőt, fényképezkedhetett Tiborcz Istvánnal, a miniszterelnök vejével, Semjén Zsolttal és Áder Jánossal is.

Naffa hozta össze Orbán és a nemzetközi körözés alatt álló Gaith Pharaon találkozóját, amit követően a szaúdi pénzember zsíros üzleteket bonyolíthatott le Magyarországon. Ő kérvényezett jegyzék útján vízumot Pharaon számára és ő adott Pharaonnak a magyar állampolgárság igényléséhez szükséges jövedelemigazolást is.

A Demokratikus Koalíció szerint mindez nem kevesebbet jelent, mint hogy Orbán és bűnszervezete diplomáciai csatornákon keresztül tart üzleti célú kapcsolatot terroristagyanús nemzetközi bűnözőkkel. A kormányváltás után ezért is felelniük kell majd.

dr. Vadai Ágnes
alelnök, országgyűlési képviselő, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.