OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 13., szerda 19:01

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) -

    Orbán, a szociális jogok drasztikus leépítésének európai bajnoka, azt követően írta alá a pillérről szóló nyilatkozatot, hogy azt nem rég még brüsszeli támadásnak nevezte, amellyel az Unió adópolitikai jogköröket akarna elvenni Magyarországtól. Erről természetesen szó sincs, ugyanakkor valós képet ad, hogy Orbán mennyire is kívánja megerősíteni az európaiak, így a magyar emberek szociális jogait. "Magyarország e téren sem számíthat sok jóra a Fidesztől, amelynek gazdaságpolitikája nagy részben arra épül, hogy olcsó munkaerővel és alacsony fokú munkavállaló-védelemmel igyekszik nemzetközi nagyvállalatokat csábítani az országba. A számonkérés azonban érkezik, és nem csak az Európai Bizottság, de leginkább a magyar választók képében"- hangsúlyozta az EP-képviselő.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.