2024. április 24. szerda

2017. december 13., szerda 19:01

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) -

"Az MSZP és az európai baloldal tisztában van a szociális pillérbe foglalt jogok megvalósításának fontosságával, és képes annak kivitelezésére is. Nincs is más alternatíva, hiszen ha továbbra is megtagadják a magyar emberek minőségi oktatáshoz és képzéshez fűződő jogait; a gyermek megfizethető, jó minőségű neveléshez és gondozáshoz való jogát; a méltósággal élhető élethez szükséges minimumjövedelemhez és öregségi nyugdíjakhoz való jogot; vagy a megfizethető egészségügyi ellátáshoz való jogot, Magyarország el fog sorvadni. Magyarországnak, a magyar fiataloknak, nyugdíjasoknak, munkavállalóknak és munkanélkülieknek, közmunkásoknak és gyerekes családoknak a jövője múlik ezen. A Fidesztől és Orbán Viktortól azonban ezt biztosan nem fogják megkapni" -  tette hozzá Szanyi Tibor.

Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő