OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. december 13., szerda 19:01

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) -

    "Az MSZP és az európai baloldal tisztában van a szociális pillérbe foglalt jogok megvalósításának fontosságával, és képes annak kivitelezésére is. Nincs is más alternatíva, hiszen ha továbbra is megtagadják a magyar emberek minőségi oktatáshoz és képzéshez fűződő jogait; a gyermek megfizethető, jó minőségű neveléshez és gondozáshoz való jogát; a méltósággal élhető élethez szükséges minimumjövedelemhez és öregségi nyugdíjakhoz való jogot; vagy a megfizethető egészségügyi ellátáshoz való jogot, Magyarország el fog sorvadni. Magyarországnak, a magyar fiataloknak, nyugdíjasoknak, munkavállalóknak és munkanélkülieknek, közmunkásoknak és gyerekes családoknak a jövője múlik ezen. A Fidesztől és Orbán Viktortól azonban ezt biztosan nem fogják megkapni" -  tette hozzá Szanyi Tibor.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.