OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 11:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    Az Együtt csatlakozik a 3-as metró teljes akadálymentesítését célzó népszavazási kezdeményezéshez

Az Együtt üdvözli, hogy a Fővárosi Választási Bizottság a mai napon jóváhagyta a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s tagja, Horváth Csaba magánszemélyként benyújtott népszavazási kezdeményezését a 3-as metró teljes akadálymentesítésére vonatkozóan.
Az Együtt budapesti országgyűlési képviselőjelöltjei, Baranyi Krisztina, Hajdu Nóra, Juhász Péter, Pataki Márton, Spät Judit, Szabó Szabolcs, Szigetvári Viktor és Vajda Zoltán elsőként indítottak petíciót a 3-as metró teljes akadálymentesítéséért, melyet az elmúlt hetekben több ezer budapesti polgár írt alá. Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy Tarlós István mondvacsinált, elfogadhatatlan indokokkal korlátozza a fogyatékkal élők jogait, és elbagatellizálja a Főváros akadálymentesítésre vonatkozó feladatait, kötelességeit. Az Együtt szerint közös felelősségünk, hogy biztosítsuk fogyatékkal élő társaink szabad mozgását, akadálymentes közlekedését, s ennek a fővárosi városvezetés maradi gondolkodásmódja sem szabhat gátat.
Ezért az Együtt politikusai és aktivistái az ügy fontossága miatt teljes erejükkel részt fognak venni a várhatóan januárban induló aláírásgyűjtésben. 

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.