OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 11:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!

    Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Kulturált, önmagát kereszténynek hirdető ember ilyen fényképet nem posztol, és nem ír hozzá sunyin cinikus, kétértelmű kommentárt. A kép és a hozzáírt szöveg kifejezi Pócs János értékrendjét: semmibe veszi a jó ízlést, a kulturált magatartást, a keresztényi elveket.

Már nem ez az első alkalom, hogy Pócs János megbotránkoztat és országos felháborodást vált ki magatartásával. Ilyen cinikus, gyűlöletet keltő személy ne képviselje a jászsági embereket!

MSZP Jászsági Szervezete

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.