OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 13:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    Hajdu Nóra (Együtt): Légből kapott számokkal dobálózva utazik Orbán Brüsszelbe
 A miniszterelnök ne felejtsen el az általa kierőltetett tavalyi népszavazás érvénytelenségéről is beszélni!
Brüsszelbe, a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozóra viszi Orbán Viktor annak a “2,3 millió embernek a véleményét", aki a nemzeti konzultáción elutasította a Soros-tervet. Ezt az “emberek véleményét tartalmazó" hátizsákkal a hátán mondta el a miniszterelnök a Facebook-oldalán közzétett videóban.
Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke szerint a közbizalomra méltatlan kormányfő légből kapott számokkal dobálózva utazik ma Brüsszelbe. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az Orbán által kierőltetett és valóban hiteles számokon alapuló 2016. októberi általa népszavazás érvénytelen volt.
Az Együtt alelnöke felszólítja a miniszterelnököt, amikor majd köznevetségnek kitéve kiáll a nemzetközi média elé és Soros tervet vizionál, ne felejtse el elmondani: a magyar állampolgárok túlnyomó többsége sem a közhiteles népszavazáson, sem a senki által nem ellenőrzött nemzeti konzultáción nem támogatta a kormányfő nyilvánvaló választási propaganda kampányát. Hajdu Nóra arra is felhívja a miniszterelnök figyelmét, hogy a világsajtó előtt válaszolnia kell majd a “Soros disznó" kérdésre is, amit ezúttal nem úszhat meg “A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe." kitérő válasszal.

Hajdu Nóra
az Együtt alelnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.