OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 15:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - El a kezekkel a civilektől! – A Liberálisok a pécsi Városházán tüntettek

    A pécsi Liberálisok a Városházán tüntettek, miután Hoppál Péter kulturális államtitkár, Pécs fideszes elnöke arra kért minden pécsit, hogy ne adjanak ki irodát a Soros György által támogatott civil szervezeteknek. A Fidesz gyűlöletkampánya célba is ért, hiszen a szegénység felszámolásáért, az emberi jogok érvényesítéséért és a szegregáció ellen küzdő Emberség Erejével Alapítvány végül nem kapta meg az ígért bérleményt. A tulajdonosok "a helyi és országos politikában, médiában folyó, mindenféle realitást nélkülöző lejárató kampány hatására létrejött, hisztérikus és ijesztő helyzetet látva" léptek vissza.

A pécsi közgyűlés ma elfogadta a Soros által támogatott civilek ellehetetlenítéséről szóló nyilatkozatot, melyben többek közt arról írnak, hogy "nem kérnek Sorosból, nem kérnek a békétlenségből". A pécsi Liberálisok ezért tiltakoztak többek között "El a kezekkel a civilektől" feliratú molinókkal a Városházán.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.