OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 15:09

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - A Liberálisok csatlakoznak a 3-as metró akadálymentesítéséért induló aláírásgyűjtéshez

    A Magyar Liberális Párt üdvözli, hogy a Fővárosi Választási Bizottság jóváhagyta a 3-as metró teljes akadálymentesítését célzó népszavazási kérdést. A Liberálisok már régóta küzdenek a teljes akadálymentesítésért, számos alkalommal fordultunk Tarlós István főpolgármesthez annak érdekében, hogy teljesítse a budapestiek követelését.

A fővárosiak 92 százaléka szerint szükség van a teljes akadálymentesítésre, akár többletköltségek árán is - ez derül ki abból a felmérésből, amit a Magyar Liberális Párt rendelt a Závecz Research közvélemény-kutatótól.

A Liberálisok csatlakoznak a teljes akadálymentesítést kezdeményező aláírásgyűjtéshez, elfogadhatatlannak tartjuk ugyanis, hogy a kormány nem teljesíti a húsz éve törvénybe foglalt kötelezettségét. Támogatjuk, hogy a fővárosiak dönthessenek arról a kérdésről, ami leginkább a budapesti lakosok mindennapi életét érinti. Egyúttal ismét felszólítjuk a fővárost, hogy szerezze meg a kormánytól a szükséges 20 milliárd forintot a 3-as metró teljes akadálymentesítéséhez szükséges összeget. Ha pedig az állam nem támogatja az akadálymentesítést, Budapest biztosítsa azt saját forrásból.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.